Storm The Scene - O projektu

Na československé herní scéně vzniká nový projekt pod jménem Storm The Scene. Cílem projektu, který zakládá Johny pRayer ve spolupráci s Fredrikem a Heroesfan.cz, je pozvednout CZ/SK herní scénu v Heroes of the Storm.

Tato MOBA hra od Blizzardu je velice populární po celém světě. Hraje ji mnoho Čechů i Slováků a v ranked zápasech mnozí z vás dosahují vysokého ranku. Problém je ten, že existuje velice málo týmů – a právě na tuto problematiku je projekt zaměřen.

Jeho součástí je zařazení vás do vhodného týmu nebo do tzv. „free poolu“, kam vznikající nebo aktivní týmy budou moct nahlédnout a oslovit právě vás, kdo nejste zatím nikde aktivně vázán.

V první fázi vám budou přiřazeni čtyři spoluhráči, kteří se k vám hodí. Rozhodující kritéria budou věk, rank, role, lokalita, odehrané hry atp. Samozřejmě je možnost napsat do přihlášky žádost, s kým byste chtěli hrát (např. pro ty, co se budou hlásit ve dvojici). Vy všichni pak budete pozváni na TeamSpeak, kde se společně seznámíte a vyberete poslední hráče z „free poolu“. Od teď budou interní změny pouze ve vaší režii, které samozřejmě budete moct konzultovat s coachem (viz níže).

Každému týmu bude přiřazen coach, který mu bude nápomocen v začátcích. Hráči dostanou lekce v pickování, některých strategiích a jak řídit správně tým – jakou cestou se ubírat atp. Na tuto záležitost byste měli mít připravené dotazy, které vás budou zajímat. Coach tam nebude od toho, aby vás učil celou hru od základních věcí.

Účast v projektu není omezena levelem, rankem ani věkem. Každému se pokusíme přiřadit tým, který mu bude sedět. I vy, kteří jste na levelu 20, k sobě dostanete podobné hráče, abyste měli příjemnější začátky s touto skvělou hrou.

Zakladatelé projektu:

John pRayer – kapitán týmu Black Lotus Miners, aktivní český streamer Heroes of the Storm, komentátor pro TV Prima na European Road to Blizzcon

Fredrik – administrátor Heroes of the Storm na European Road to Blizzcon, eSports redaktor Heroesfan.cz a v brzké době admin pro ESL

Cíl projektu:

Pozvednout CZ/SK herní scénu, pomoct s vytvářením nových týmů a usnadnit hráčům najít tým, odpovídající jejich kvalitám.

Přihlášky:

Způsob jak se přihlásit vám přineseme v průběhu několika pár dní. Informace budou na Heroesfan.cz a na fan stránce Johny pRayera.

Co dalšího vám projekt přinese:

- Tým!

- lekce s coachem

- kontakty – ať už na vašeho coache nebo na další přední hráče CZ/SK scény

- video guides

- rozbory vašich her a návrhy ke zlepšení

- privátní turnaje pro týmy, které se účastní Storm The Scene

#StormCZSKscene

Prosíme, abyste použili tento hashtag kdykoliv a kdekoliv se zmíníte o tomto projektu. Pomozte nám ho rozšířit mezi obrovský počet hráčů! Získáte tak větší šanci na nalezení lepších a lepších spoluhráčů!



Naposledy upravil/a Fredrik 20.10.2015 v 17:50:11.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Daralyn 11.10.2015 23:36

doufám že to bude fungovat, chtěl bych ve hře někam pokročit bohužel forum tady je žalostně prázdné :-( - tohle je určitě krok správným směrempokud to projde, rozhodně jdu do toho

Fredrik 11.10.2015 13:50

Pracujeme jak jen je v našich silách. Počítám, že dnes by mohl být vydán formulář k přihlášení. Lidi, co se napsali pod Prayerův komentář na FB, jsou již v databázi.

marcobhn 11.10.2015 11:04

Uz aby to zacalo hrozne sa tesim (:

DJLAHIRE 09.10.2015 15:27

djlahire#2969 level 211(mam vice postav nad lvl10, ale taktiky nastudovane skoro u vsech) rank bohuzel 39(chcu tym a nebo aspon ve dvojko snekym po ts) role: jak jsem zminoval postavy umim,takze rad doplnim chybejci clanek v tymu, nejradeji assasiny nebo specialist) lokace moravskoslezsky kraj(ostrava)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet