Soutěže na Blizzconu 2015

Přichází chvíle na přípravování se k účasti v Blizzcon soutěžích! Všechny soutěže z roku 2014 se vrací - kostýmy, talent, umění a film - a my se nemůžeme dočkat, co všechno přijde a čím vším nás ohromíte.

Informace jak se přihlásit a oficiální pravidla vám ukážeme brzy, ale pokud chcete začít plánovat své vytvory s předstihem, zde jsou informace o tom, co můžete očekávat.

Soutěže naživo

Blizzcon 2015 Costume Contest

Kostýmová soutěž se znovu vrací a my jsme připraveni hádat jací hrdinové, dobrodruzi, zloduchové a další tvorové se nám v soutěži objeví. Každý rok jsou vaše výtvory propracovanější a velkolepější a my jsme si jisti, že letošek nebude výjimkou.

Stejně jako v minulých letech, tak během následujících týdnů otevře online přihlašování. Počet soutěžících je limitován a ti, kteří neprojdou prvním kolem, budou zařazení do fronty. Závěrečná registrace a potvrzení účasti v soutěži se bude konat v pátek ráno na Blizzconu, tak se prosím ujistěte, že máte zakoupený lístek na Blizzcon, zajistěte si místo v soutěži nebo ve frontě při online registraci a mějte váš kostým připravený. Také se zmiňte přátelům, že Blizzcon stojí za návštěvu!

Nezapomeňte si držet v paměti při navrhování kostýmu, že musíte být schopni se bezpečně a jednoduše pohybovat a manévrovat v kostýmu bez pomoci a také musíte dobře vidět. Zároveň připomínáme, že nebudou povoleny reálné zbraně, nebezpečné materiály nebo velké motorizované kostýmy.

kostym

Blizzcon 2015 Talent Contest

Talentová soutěž se rovněž vrací na scénu na Blizzconu 2015! Minulý rok soutěž ukázala výkona mnoha vskutku talentovaných účastníků a tento rok se těšíme, že uvidíme ještě víc druhů umění - žonglování, tančení a další, chceme to vidět vše! - takže i když neunesete tunu, tak vaše jiné schopnosti vás mohou dostat až na pódium.

Pokud máte opravdu co ukázat, můžete dostat šanci to ukázat na stage na Blizzconu před obří masou publika a vyhrát skvělé ceny (včetně vstupu a ubytování na Blizzcon). Přijímáme video záznamy vašich výkonů v blízké budoucnosti, takže se začněte připravovat!

Cokoliv se rozhodnete nám ukázat, tak pamatujte, že video může mít maximálně 2 minuty. Zvolte dobré (vyšší je lepší) rozlišení a udržujte je jednoduché - chceme vidět pouze vás předvádějící výkon. Vzhledem k tomu, že vaše video může být ukázáno na stagi, tak zajistěte ať neobsahuje žádné logo mimo značky Blizzardu.

Online soutěže

Blizzcon 2015 Art Contest

Art contest nabízí talentovaným umělcům ukázat jejich práci na Blizzconu. Když budete připravovat své dílo, tak nezapomeňte, že chceme velmi kvalitní jpeg obrázky menší než 5MB. Také toto dílo musí být vaše originální, žádné úpravy již existujících děl ve Photoshopu nebudou akceptovány.

art

Blizzcon 2015 Movie Contest

Vy všichni tvůrci animací, machinim, live-action filmů a další - chceme abyste nás ohromili! Začněte vymýšlet příběh, ale pamatujte, že film by měl mít méně než 3 minuty a neměl by být větší než 100MB. Pokud točit live-action film, ujistěte se, že nebudou vidět žádné značky nepatřící Blizzardu.


Kompletní pravidla a více informací ohledně všech nadcházejících soutěží budou k dispozici brzy. Přihlašování začne brzy, ale již nenajdete lepší čas na přípravu než právě teď!

Máte otázky ohledně soutěží? Pište na blizzconcontest@blizzard.com.

Potřebujete se více inspirovat? Podívejte se na výherce a účastníky Blizzcon 2014 zde.


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet