Seat for Heroes - Preview

Zatraceně! Do čeho sem se to zase dostal?! *Všude pobíhají Zergové, Raynor kolem sebe zběsile střílí! TELEPORT* Zdravím tě, hrdino! Já jsem Uther Lightbringer a ty jsi byl vybrán Nexem! Nexus? Takže tohle je nějaká Protosská věc? Co? Ne ... podívej. Nexus je kosmická bouře, kde se spojují světy napříč vesmírem a dimenzemi. Byl jsi vybrán, abys byl otestován v boji a k tomu, aby jsi dosáhl velké slávy. Slávy, jo? Tato brána nás zavede do Raven Court, jednoho z mnoha světů v Nexu. A takto započala vaše cesta ve světě Heroes of the Storm!

Co je to Heroes of the Storm?

Heroes of the Storm je týmová MOBA hra, kde si můžete zahrát za svého oblíbeného Blizzard hrdinu. Můžete si vybrat napříč celým Blizzard světem a přizpůsobit si ho podle své libosti. Pozvi své přátelé a započněte nelítostné boje v Nexu!

Jsou to právě hrdinové, kteří reprezentují více než 20 letou historii Blizzardu! Zažij na vlastní kůži bitvy jako Tyrael vs. Diablo a Arthas vs. Uther. Nebo zkus porovnávat jednotlivé hrdiny a zjistit, kdo je silnější - Raynor nebo Thrall? Může Zeratul porazit v souboji Illidana? Kdo je větší záporák ... Kerrigan nebo Demon Hunter z Diabla III? Tohle vše můžeš zjistit ve hře Heroes of the Storm.

 

Seat for Heroes


Blizzfan ve spolupráci s portálem PlayZone.cz a pražským herním herním klubem SkillZone přináší první sérii pro české a slovenské hráče s názvem Seat for Heroes. Generálním partnerem turnaje je značka židlí nejen pro pro-gaming DXRACER. Díky DXRACER hrajeme o více než jen nehynoucí slávu, nezaměnitelný pocit ze zašlapávaní oponentů do země a naprosto unikátní titul, který výherci nikdo nevezme. Hlavní cenou je prize-pool 5 000,- Kč pro vítězný tým!

Je to vůbec první soutěž, kdy český a slovenský hráč může vyhrát prizemoney ve hře, která je stále ve fázi bety. Věříme, že tohle je překrásná první vlaštovka v dlouhé řadě nadcházejících sérií pro nový e-sport Heroes of the Storm v Čechách i zahraničí! Blizzfan udělá vše pro to, aby z téhle vlaštovky pečlivou starostí odchoval pořádně macatého holuba.

 

 

 

Průběh kvalifikace

Od 4.5. do 1.6. se každý pondělní večer hrála kvalifikace, ve které účastníci podle umístění dostávali body, podle kterých se řadili do tabulky. Výherce obdržel vždy 30 bodů, tým na druhém místě 25 bodů, třetí tým 20 bodů a čtvrtý nejlepší 15 bodů. V celé kvalifikaci lehce dominoval tým Inside Games, který si po čtyřech kvalifikačních turnajích dokázal zajistit postup na offline finále do pražské herny SkillZone.

O postupová míst se v posledním kvalifikačním turnaji dnes večer poperou týmy Inside Game, eEriness a zone x ENVi ESPORTS. Na tento boj je zvědavá téměř celá Heroes komunita a všichni jsou napjatí, kdo se střetne v Praze. Nejblíže má zatím nakročen tým Inside Games, který se 100 body vede tabulku před týmy eEriness a zone x, které mají shodně 95 bodů.

Některé finále kvalifikací jste měli možnost sledovat online na streamu a později si přehrát záznam na YouTube. O komentář se postaral zkušený hráč a streamer Johny "prayer" Lesenko a organizátor turnaje Seat for Heroes Martin "Shewel" Polášek.

DXRACER - Seat for Heroes - Finals 4.5.2015 - Game 1
D
XRACER - Seat for Heroes - Finals 4.5.2015 - Game 2

 

Vyjádření společnosti DXRACER:

DXRACER sponzoruje český turnaj Seat for Heroes, aby podpořila čerstvou větev stále rostoucího odvětví zábavy e-sportu. DXRACER nabízí hráčům široký sortiment herních křesel sportovního vzhledu k PC, herních křesel ke konzolím a různým příslušenstvím, jako jsou např. podložky pod myš a držáky na monitory. Věříme, že židle DXRACER mohou pomoci profesionálním i domácím hráčům k maximálnímu komfortu a požitku ze hry.

DXRACER podporuje a nadále bude podporovat u nás stále rostoucí a čím dál více oblíbenější hraní počítačových her na úrovni.

Do 30.6.2015 na vás čeká sleva 500,- Kč na výrobky DXRACER! Stačí napsat kód HEROES do poznámek na konci objednávky.

   
  



Naposledy upravil/a Gregi1337 01.06.2015 v 13:59:35.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet