Zeratul - Dark Templar

  Zeratul    Historie    Ability   

Lore

Zeratul je temný templář, věhlasný psionický bojovník a zabiják, jehož bratři byli vyhnáni z protosské domoviny Aiuru před tisíci lety.

 

Temní templáři odmítali přijmout společné protosské spojení myslí, Khalu, neboť věřili v individuální identitu. Zeratul drží titul preláta a je pravděpodobně nejvíce známý pro svou roli zachránce Protossů v době, kdy si poprvé uvědomili hrozbu Zergů.

Byl to Zeratul, kdo odhodil veškeré předsudky o Vykonavateli Tassadarovi, když se setkali na Charu, a tak začal urovnávat spory mezi Protossy z Aiuru a temnými templáři. Byl to Zeratul, kdo poprvé zabil cerebráta, ačkoliv se o cerebrátech myslelo, že jsou nesmrtelní. Z velké části se díky Zeratulovi, který se vrátil s Tassadarem na Aiur, podařilo dát věci do pohybu, které mohly znovu spojit rozdělené poloviny protosské rasy a svrhnout nespravedlivou vládu Konkláve.

 

Zeratul pokračoval v bojích po boku Tassadara, aby přivedl do záhuby zergské Nadvědomí během invaze na Aiur a poté pomohl evakuovat Protossy z planety, když byli přepadeni Zergy. Když Roj pronásledoval uprchlíky do světa temných templářů na Shakuras, pomohl Zeratul znovu získat krystaly Khalis a Uraj, pomocí kterých mohli Protossové aktivovat chrám Xel’nagů a vyhladit útočníky. Později, když hrozilo, že temný archon Ulrezaj zničí aiurské Protossy „ničící“ Shakuras, pomohl Zeratul odvrátit Ulrezajův plán.

Ale Zeratula tíží také strašlivá břemena. Ve chvíli, kdy porazil cerebráta Zasze, propojil se dočasně Zeratul s Nadvědomím. Ačkoliv poznal hodně dosud neznámých motivací a plánů Nadvědomí, odhalila se Nadvědomí samotná lokace Aiuru, a tak byla semena devastace planety zasazena.

 

Obvykle je zobrazen s krytem na obličeji (i když, stejně jako všichni potossové nemá ústa) a ozbrojený s tradiční zbraní temných templářů, "warpovým ostřím" - energetickou zbraní. Více z Lore ZDE

 

Assassin
Melee
HP: 1687 (+67.48)
HP Regen: 3,52 (+0.14 za level)
Mana: 500
Mana Regen: 3
Attack Damage: 131 (+5.24 za level)
Attack Speed: 1.11

Ability

Trait

Permanent Cloak

(D) Permanent Cloak
Pokud Zeratul není po dobu 3 vteřin v boji, automaticky se zneviditelní. Útok, utrpené zranění nebo channeling jej odhalí.

Základní ability

Cleave

(Q) Cleave
Zeratul způsobí 200 (+4%) poškození všem nepřátelům v dosahu.
Cooldown: 6 sekund          Cena: 40 Mana
Cleave

Singularity Spike

(W) Singularity Spike
Zeratul vrhne bodec, který přilne na prvního zasaženého nepřítele a za jednu sekundu mu způsobí 228 (+4%) poškození. Zasažený nepřítel je po dobu tří  sekund zpomalen o 40%.
Cooldown: 12 sekund          Cena: 80 Mana
Singularity Spike

Blink

(E) Blink
Zeratul se přemístí do vybrané lokace. Použití   této schopnosti nezruší neviditelnost.
Cooldown: 10 vteřin     Cena: 50 Mana
Blink

Heroic ability

Shadow Assault

(R) Shadow Assault

Po dobu šesti sekund Zeratulovy základní útoky chargujou nepřátele a mají zvýšený range o 20%.
Cooldown: 45 sekund          Cena: 50 Mana
Shadow Assault

Void Prison

(R) Void Prison

Zeratul vyvolá pole prázdnoty. Každý, kdo se ocitne v tomto poli, je uvězněný na 5 vteřin. Zasažené cíle nemůžou provést žádnou akci, ale ani nemohou být zraněni jakýmkoli útokem. Zeratul není účinkem postižen.
Cooldown: 100 sekund          Cena: 100 Mana
Void Prison

Buildy

Připravujeme...

Skiny

Základní skin

ZeratulDefault  

Master Zeratul

ZeratulMSPurple

High Templar Zeratul

 

ZeratulHBlue

 

Ronin Zeratul

 

ZeratulRRed

 

Zerg Hunter zeratul

Zeratul Zerg Hunter 1.jpg


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet